Mesin cuci

  • Mother-to-child washing machine

    Mesin cuci indung-ka-anak

    Mesin cuci lipat portabel, baju usum panas beberesih profésional, kutang, kaos kaki, baju jero, Kaos orok, baju orok

     

  • Mini Portable Washing Machine

    Mesin cuci mini portabel

    Mesin cuci lipat portabel, baju usum panas beberesih profésional, kutang, kaos kaki, baju jero, Kaos orok, baju orok

     

  • mini washer

    mesin cuci mini

    Mesin cuci lipat portabel, baju usum panas beberesih profésional, kutang, kaos kaki, baju jero, Kaos orok, baju orok

     

  • Hot-selling China 1200bph 3gallon  Barrel Water Filling Machine

    Panas-ngajual Cina 1200bph 3galon Mesin Ngeusian Cai Laras

    Kulawarga Mesin Cuci Sejenna Perkakas Imah Portabel Compact Mini Twin Tub Mesin Cuci w / Nyeuseuh sareng Siklus Puteran, Diwangun-di Saluran Gravitasi, Kapasitas 13lbs Pikeun kémping, Apartemen, Asrama, Kamar Kuliah, RV, Delicates

  • PriceList for China 3kg Twin Tub Mini Portable Washing Machine Small Washer

    PriceList pikeun Cina 3kg bak Kembar Mini Portabel Mesin Cuci Washer Leutik

    Desain Bak Kembar: Kalayan desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci ieu tiasa ngahémat waktos berharga anjeun ku cara ngumbah sareng puteran beban garing dina waktos anu sami.Anjeun tiasa mindahkeun baju langsung tina mesin cuci ka spinner - atanapi ngajalankeun dua sisi babarengan pikeun ngabéréskeun cucian anjeun.

  • Wholesale Dealers of China 6/7/8/10/12/14kg Portable Semi-Automatic Twin Tub Washing Machine

    Dealer Grosir Cina 6/7/8/10/12/14kg Portabel Semi-Otomatis Mesin Cuci Bak Kembar

    Desain Bak Kembar: Kalayan desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci ieu tiasa ngahémat waktos berharga anjeun ku cara ngumbah sareng puteran beban garing dina waktos anu sami.Anjeun tiasa mindahkeun baju langsung tina mesin cuci ka spinner - atanapi ngajalankeun dua sisi babarengan pikeun ngabéréskeun cucian anjeun.

  • Travel washing machine

    Mesin cuci perjalanan

    Mesin cuci lipat portabel ngabersihkeun baju usum panas profésional, kutang, kaos kaki, baju jero, Kaos orok, baju orok

  • Mini Twin Tub Portable Washing Machine

    Mini Kembar bak Mesin cuci portabel

    Desain Bak Kembar: Kalayan desain fungsi ganda Twin Tub, mesin cuci ieu tiasa ngahémat waktos berharga anjeun ku cara ngumbah sareng puteran beban garing dina waktos anu sami.Anjeun tiasa mindahkeun baju langsung tina mesin cuci ka spinner - atanapi ngajalankeun dua sisi babarengan pikeun ngabéréskeun cucian anjeun.

  • Small portable family travel washing machine

    Mesin cuci perjalanan kulawarga portabel leutik

    • Punten Catet - Mesin cuci mini dirancang pikeun hal-hal anu hipu sareng alit anu henteu tiasa nyeuseuh baju haneut sareng baju ageung.
    • Kapasitas cuci - 1.8lb / 0.8kg (kira-kira 1 jeans, 1 set baju orok, 2/3 kaos, 6 baju jero atanapi 8 kaos kaki)
    • Énergi Hemat sareng Perlindungan Lingkungan - Total kakuatan: 40w.Washer timer pikeun 10 mnt sareng konsumsi kakuatan 0.005 derajat.Low noise/Lightweight
    • Fungsi Pembersih sareng Pangeringan Otomatis Otomatis - Operasi saderhana anu ngajantenkeun baju anjeun langkung bersih tanpa résidu sareng irritants.
    • Lipat sareng Gampang Dibawa - Leutik sareng merenah, ngahémat rohangan sareng gampang dibawa. Mesin cuci tilepan kami cocog pisan pikeun perjalanan sareng perjalanan, masihan anjeun teu direncanakeun.
  • Mini Portable Family Other Washing Machine Home Appliances Compact Mini Twin Tub Washing Machine w/Wash and Spin Cycle, Built-in Gravity Drain, 13lbs Capacity For Camping, Apartments, Dorms, Colleg...

    Kulawarga Mini Portabel Mesin Cuci Sejenna Perkakas Imah Kompak Mini Kembar Bak Mesin Cuci w / Nyeuseuh sareng Siklus Puteran, Diwangun-di solokan Gravitasi, Kapasitas 13lbs Pikeun Kemah, Apartemen, Asrama, Kamar Kuliah, RV's, Delicates

      • ★ Desain bak Kembar : Kalayan desain fungsi ganda Kembar bak, mesin cuci ieu tiasa ngahémat waktos anu berharga ku ngumbah sareng ngagulung beban garing dina waktos anu sami.Anjeun tiasa mindahkeun baju langsung tina mesin cuci ka spinner - atanapi ngajalankeun dua sisi babarengan pikeun ngabéréskeun cucian anjeun.
      • ★ Performance Powerfull - Mesin washer portabel ciri motor kuat 1300RPM kalawan frékuénsi max 60Hz, kontrol Rotary pikeun timer nyeuseuh jeung desain efisien cai.Washer: 8 lbs., Siklus Spin: 5 lbs.Lalajo baju anjeun beresih ku jandela wadah bak tembus.
      • ★ Waktos Spasi-Nyimpen - Washer kontrol timer ngajalankeun nepi ka 15 menit bari siklus spin timer ngajalankeun nepi ka 5 menit unggal beban.Ngarasa Luncat pikeun milih iraha wae keur nyeuseuh.Gampang dipindahkeun sareng diangkut ka mana waé, desain anu hampang sareng hemat rohangan ngamungkinkeun éta gampang pas dina kamar mandi atanapi pacilingan, idéal pikeun perjalanan kémping, asrama, atanapi dimana waé kalayan rohangan terbatas.
      • ★ Pangbasajanna acan paling éféktif - Pasang baju di - eusian ku cai - set waktos - pencét tombol mimiti - Buka jeung sip kopi Anjeun - Angkat kaluar.Kantun nikmati cuci bersih sareng seungit deterjen cucian!Antosan… Naha kuring nyebut washer urang, yén kalawan pulsates gelombang badag sarta aliran cai anyar, moal ngan ngahasilkeun kirang twisting tina pakean tapi ogé hadé beberesih sarta pangaruh cuci ?Cai mibanda tabung drainase nu ngidinan Anjeun pikeun gampang solokan kaluar cai kotor.
      • ★ Desain considerable & hemat énergi - awak palastik ensures mesin ieu moal karat didahar.Salawasna sepi, rapih tur beresih.Ukuran leutik kalawan konsumsi kakuatan low bisa ngahemat loba énergi.Catetan Haneut: Ngarasa Luncat ngahubungan penjual upami anjeun ngagaduhan masalah produk, kami bakal ngabales dina 24 jam sareng ngabantosan anjeun ngabéréskeunana.

    双筒大洗衣机 (1) 双筒大洗衣机 (2) 双筒大洗衣机 (3) 双筒大洗衣机 (4) 双筒大洗衣机 (5) 双筒大洗衣机 (6) 双筒大洗衣机 (7)min washing machine (5)

  • Mini Portable Folding Washing Machine Pink

    Mini Portabel tilepan Mesin cuci pink

    Mesin cuci lipat portabel, baju usum panas beberesih profésional, kutang, kaos kaki, baju jero, Kaos orok, baju orok

     

  • Folding washing machine for babys clothes

    Mesin cuci tilepan pikeun baju orok

    • Punten Catet - Mesin cuci mini dirancang pikeun hal-hal anu hipu sareng alit anu henteu tiasa nyeuseuh baju haneut sareng baju ageung.
    • Kapasitas cuci - 1.8lb / 0.8kg (kira-kira 1 jeans, 1 set baju orok, 2/3 kaos, 6 baju jero atanapi 8 kaos kaki)
    • Énergi Hemat sareng Perlindungan Lingkungan - Total kakuatan: 40w.Washer timer pikeun 10 mnt sareng konsumsi kakuatan 0.005 derajat.Low noise/Lightweight

    Ngabersihan baju usum panas profésional, kutang, kaos kaki, baju jero, Kaos orok, baju orok