HOT SELLING-Seri kulkas mini

6L / 8L kulkas mini keur pangkeng, mobil, meja kantor & College Dorm Room -110v / 220v Portabel Cooler & Warmer pikeun Dahareun, inuman, Skincare & Beauty.

 

Cooler & Fungsi Warmer.Kulkas mini kami didamel tina inti moéléktrik.Inti kulkas kami tahan lama ti perusahaan Jepang.Suhu di jero robah nurutkeun lingkungan sabudeureun.Umumna nyebutkeun yén éta téh 18-20 derajat leuwih luhur atawa leuwih handap tina hawa ambient, panghandapna bisa ngahontal 0 derajat, sarta pangluhurna bisa ngahontal 65 derajat.Nyimpen produk perawatan kulit anu tiis sareng bakal nyayogikeun trik kageulisan anu amis pikeun kulit anjeun katingali anca unggal dinten.Anjeun bakal mendakan yén éta henteu ngan ukur gampang tapi ogé langkung merenah sareng patut dicobian.Ogé bisa dipaké pikeun haneut botol orok, tapi teu bisa dipaké pikeun panas dahareun.Pls pastikeun 1 jam ditinggalkeun waktu pikeun pindah antara mode panas jeung tiis.

 

Portabel & Kompak.Ieu bisa dipindahkeun merenah sabab pisan hampang dibawa.Ogé bisa dipaké pikeun asrama, kémping, iinditan, jsb More Adegan ngantosan kapanggihna Anjeun.

 

Imah jeung mobil (AC & DC).Anjeun tiasa nempatkeun dina méja rias di pangkeng di bumi, sareng anjeun ogé tiasa niiskeun inuman dina mobil.

 

LEDEunteungDesain. Desain unik tina lampu LED sareng rohangan tiasa dianggo saé.Anjeun tiasa ningali ramo anjeun jelas dina poék ku lampu LED, éta ogé ngahemat énergi lingkungan.Desain rohangan dua lapis jero tiasa langkung saé digolongkeun sareng disimpen.Kompartemen neundeun di jero panto tiasa dianggo pikeun nempatkeun masker wajah, lipstik, jsb.

 

Desain sora jempé.Sora gawe tina kulkas ngan 28LB.Nempatkeun eta dina pangkeng moal ngaganggu saré anjeun peuting.Iwal mun bobo pisan enteng, Anjeun bisa mindahkeun jauh ti pangkeng.

4L eunteungku cara

Kulkas anu pangleutikna tapi paling lucu nyaéta panyimpenan 4L.Éta ngamungkinkeun anjeun nyimpen sadaya kabutuhan produk perawatan kulit anjeun dina hiji tempat.
Cai mibanda sababaraha fungsi husus
1) Setélan Panas sareng Tiis sayogi
2) rak Moveable

3) Ngurangan baktéri tina ayana
4) Soothes jeung de-puff kulit

5) Ngurangan oiliness sarta eases jerawat
6) Sareng seueur warna anu sayogi!
Teu hilap fitur, éta ogé hadir sareng gagang panto kancing, cecekelan anu diwangun, 1 tiasa dicabut sareng 1 rak anu tiasa dicabut!

 

Kulkas panto marmer

 

Kulkas panto Marmer anu dirarancang énggal ngajaga sadaya produk perawatan kulit anjeun efektif langkung lami sareng ngajantenkeun rohangan kageulisan anjeun teratur sapertos henteu kantos!Jaga produk anjeun seger sareng tiis.
1) 8L & 10L, kapasitas 22L sadia
2) Setélan panas sareng tiis
3) rak removable
4) 1 baki panto
5) Mawa diwangun-di cecekelan
6) Layar toél panto mirrored dipiguraan ku diwangun-di dilema lampu LED
7) 3 jenis kacaangan adjustable

Caangkeun kasombongan anjeun, kamar tidur, kamar mandi atanapi dimana waé!Nampilkeun kulkas kageulisan 8L sareng 4L kami.


waktos pos: Nov-02-2021