Warta

  • HOT SELLING-Seri kulkas mini

    6L / 8L kulkas mini keur pangkeng, mobil, meja kantor & College Dorm Room -110v / 220v Portabel Cooler & Warmer pikeun Dahareun, inuman, Skincare & Beauty.Cooler & Fungsi Warmer.Kulkas mini kami didamel tina inti moéléktrik.Inti kulkas kami tahan lama ti perusahaan Jepang....
    Maca deui
  • Mesin cuci tilepan

    Halo, dulur. Ieu Melody ti Shanghai. Kuring geus digawé di Voshon parusahaan internasional pikeun leuwih ti 7 tujuh taun.Perusahaan internasional Voshon mangrupikeun anak perusahaan dagang asing ti Haijia Group, anu tanggung jawab kana penjualan luar negeri produk Haijia sareng éta mangrupikeun hiji-hijina perusahaan otorisasi ...
    Maca deui
  • Masalah disumputkeun umum tina parabot keur sare hotél

    Kiwari, seueur hotél nganggo ranjang kalayan eusi formaldehida anu luhur.Formaldehida nyaéta gas anu teu warnaan tapi seungit.Dina hal pamakean, disarankeun yén ranjang hotél anu énggal dipésér henteu kedah dianggo langsung, tapi kedah dikumbah sareng disinfeksi sateuacan dianggo.Kusabab formaldehida larut dina ...
    Maca deui
  • Klasifikasi sareng fungsi produk beberesih hotél

    Sakumaha anu urang terang, operasi hotél teu tiasa dipisahkeun tina beberesih, hotél anu bersih sareng nyaman langkung cocog pikeun perjalanan bumi, masihan jalma-jalma wanda anu pikaresepeun.Ayeuna aya sababaraha hotél anu teu cukup bersih.Jadi beberesih penting pisan pikeun hotél.Di antarana, produk beberesih maénkeun ...
    Maca deui
  • VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD

    VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD

    Perusahaan kami sareng 15 taun pangalaman dina layanan palanggan perdagangan asing, sareng nyayogikeun dukungan téknis saatos penjualan anu saé.produk utama urang téh rak, trolley balanja, trolley bagasi, railing stand, bin runtah sarta hotél & jasa parabot lianna.Seueur barang-barang ieu parantos seueur urang ...
    Maca deui