Rak koper kamar hotél

Katerangan pondok:

Hotél kualitas indoor stainless pangkeng rak tampilan bagasi


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang

Paké husus Rak koper
Pamakéan Umum Jati komérsial
Tipe Perabot hotél
Bungkusan surat N
Aplikasi Kantor Imah, Hotél
Gaya Desain Modern
Bahan logam, 201 stainless steel atanapi ngaropéa
Dilipet Sumuhun
Tipe Logam Beusi sténless
Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran Brand VOSHON
Nomer modél VIL-191106-3
Barang Rak koper hotél
Ukuran (L * W * H) 600 * 465 * 530 atanapi ngaropéa
Sertifikasi ISO9001:2008
Warna Emas, pérak, Hideung atanapi ngaropéa
Bungkusan Bungkusan nétral
Fitur 1 Opat tali kulit ngadukung koper beurat
Fitur 2 201 stainless steel ngajadikeun eta kuat tur stabil
Fitur 3 Polishing profésional sareng ujung melengkung lemes
Fitur 4 Gampang ngalipet sareng nyimpen pikeun ngahémat langkung seueur rohangan

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan:Bungkusan kantong gelembung

Palabuhan:SHANGHAI atanapi NINGBO atanapi GUANGZHOU

Rincian produk

Barang Rak koper hotél
Bahan 201 stainless steel atanapi ngaropéa
Fitur Opat tali kulit ngadukung koper beurat
Seamless las 201 stainless steel ngajadikeun eta kuat tur stabil
Polishing profésional sareng ujung melengkung mulus tetep awét sareng aman
Gampang ngalipet sareng nyimpen pikeun ngahémat langkung seueur rohangan
Ukuran (L * W * H) 600 * 465 * 530 atanapi ngaropéa
Sertifikasi ISO9001:2008
Warna Emas, pérak, Hideung atanapi ngaropéa
Aplikasi hotél & réstoran
Bungkusan Bungkusan nétral
Waktos prosés 5 poé gawé pikeun sampel; 20 poé gawé pikeun produksi masal
Kauntungannana Sadaya produk tiasa nyampur wadahna kalayan MOQ30-50 PCS anu rendah
Kaca utama https://voshon.en.alibaba.com/

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami