Hotél bagasi Bellman Gorobag

Katerangan pondok:

Kualitas luhur kandang burung troli karanjang bagasi kustom nyaluyukeun lobi vintage karanjang bagasi hotél Custom stainless steel kandang manuk trolley bellman


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang

Paké husus Trolley hotél
Pamakéan Umum Jati komérsial
Tipe Perabot hotél
Bungkusan surat N
Aplikasi Hotél, Apartemen, Rumah Sakit, Mall
Gaya Desain Modern
Bahan logam
Tipe Logam Beusi sténless
Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran Brand VOSHON
Nomer modél /
Ngaran Produk Trolley bagasi hotél
Warna Adat
Pamakéan Perabot hotél
Ukuran L1050 * W610 * H900 mm atanapi ngaropéa
Fungsi Hotél Banquet Réstoran
OEM Ditarima
Gaya Bisa diatur
Fitur Eco-Friendly, stocked
NW 30 kg
GW 32,2 KG

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai:1000 Piece / Potongan per Bulan rolling karanjang logam

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

produk béda anu dipak kalawan bahan béda, kaasup kantong pe,

pilem EPE, pilem gelembung, busa, kertas kraft, wrapping strip, 5-lapisan karton jeung pigura kai.

Palabuhan:SHANGHAI

Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1-500 > 500
Wétan.Waktos (dinten) 25 Pikeun dirundingkeun

Rincian produk

Barang Gorobag bagasi hotél / trolley
Bahan Logam, Baja tahan karat/titanium
Fitur Konstruksi stainless steel kalawan kualitas luhur brushed finish
6" roda solic
2 castors tetep sarta 2 castors swivel
Kapasitas muatan nepi ka 200kgs
Tipe Perabot hotél
Ukuran (L * W * H) (L) 1100 * (W) 650 * (H) 1860 atanapi ngaropéa
Warna Emas, pérak, ngaropéa
Aplikasi hotél & réstoran
Bungkusan Kantong plastik + kotak karton
Waktos prosés 5 poé gawé pikeun sampel; 20 poé gawé pikeun produksi masal
Kauntungannana Sadaya produk tiasa nyampur wadahna kalayan MOQ30-50 PCS anu rendah.
Kaca utama https://voshon.en.alibaba.com/

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami