High Quality Energy Saving Antrian Retractable Double Konsér Riungan Control Barrier Stanchion Traffic Barrier

Katerangan pondok:

Pabrikan ngajual sabuk retractable stainless steel railing stand


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran Brand VOSHON
Ngaran Railing stand
Warna Adat
Pamakéan hotél
Ukuran Ukuran Palanggan
Fungsi Hotél Banquet Réstoran
OEM Ditarima
Gaya Bisa diatur
Fitur Eco-Friendly, stocked
Bahan logam

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item tunggal

Ukuran pakét tunggal: 80X62X22 cm

Beurat kotor tunggal: 7.500 kg

Jenis Paket: packing karton

Conto Gambar:

Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1-10 > 10
Wétan.Waktos (dinten) 15 Pikeun dirundingkeun

Rincian produk

Barang Panghalang antrian sabuk
Bahan stainless steel / Beusi
Ukuran 320 * 63 * 910mm atanapi ngaropéa
Warna Emas, Pérak, Hideung
Beungeut bérés Polandia atanapi satin / palapis bubuk
Bahan sabuk Nilon
Ukuran sabuk 2M, 3M, 5M, atanapi ngaropéa
Warna sabuk Bule, beureum, hideung, kulawu, jsb pilihan
Aplikasi Bank, supermarket, rumah sakit, mall balanja, subway, puseur konvénsi, bandara
Waktos prosés 5 poé gawé pikeun sampel; 20 poé gawé pikeun produksi masal
Kauntungannana Sadaya produk tiasa nyampur wadahna kalayan MOQ30-50 PCS anu rendah
Kaca utama https://voshon.en.alibaba.com/

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami