Trolley balanja tilepan

Katerangan pondok:

Gorobag Utiliti Lipat, Gorobag Gulung sareng Roda 4, Gorobag Balanja pikeun Sembako, Teleskoping Tugas Berat Awét Tong Panyimpen Dilipat pikeun Balanja Perjalanan Pindah Koper Kantor.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Dimensi produk 15,3 "D x 13" W x 35,8" H
    merek SINYSO
    Warna ngaropéa
    Bahan karét
    Item Beurat 6,5 pon

    Ngeunaan item ieu

    • Bahan Kualitas Luhur: Karanjang utiliti anu tiasa dilipat didamel tina kasus ABS ramah lingkungan anu kuat sareng tahan karat sareng gagang alloy aluminium (leuwih kuat sareng langkung hampang), ogé tiasa nyered sacara horisontal, aman sareng dipercaya.
    • Muatan Kuat Tambahan: Gorobag balanja ieu bakal tiasa nahan kargo anu langkung beurat tibatan karanjang grosir sanés.Nalika peti dibuka, ukuran interiorna nyaéta 15.7 * 15.3 * 13 inci pikeun seueur rohangan panyimpen, kapasitasna 55L.Dasarna tiasa ngadukung dugi ka 140 lbs sareng tutupna tiasa ngadukung dugi ka 295 lbs.
    • Roda Universal & Sistem Pegatna Kabayang Rear: Gorobag gulung dilengkepan ku 4 roda anu tiasa dicabut 360 ° puteran, gampang pikeun ngarobih arah nalika dianggo.Jeung roda opat kalawan tombol marake bisa nyegah Dolly ti ngageser lamun teu dipaké.Ngagem sarta tekanan résistansi roda karét, gampang gulung dina jalan mana wae, mastikeun umur panjang.
    • Cecekelan Lipat & Bisa Disaluyukeun: Gorobag sembako ieu sareng roda dilipat dugi ka 3 ″ kandel pikeun neundeun kompak anu gampang pas dina mobil atanapi pacilingan, beuratna kirang ti 6,5 pon.cecekelan adjustable bisa manjang ka 2 panjangna béda pikeun kontrol jeung retracts gudang basajan.Nalika cecekelan pinuh ngalegaan, jangkungna produk 35,8 inci sakabéh.
    • Pamakéan Multifungsi: Gorobag go henteu ngan ukur cocog pikeun transportasi tina bahan kadaharan sareng alat kémping.Éta ogé cocog pikeun koper, botol cai, alat-alat olahraga, barang kebon, parabot pantai & suplai dapur, suplai guru pikeun kelas.Ieu bisa dipaké pikeun transporting, balanja, iinditan, neundeun portabel, sarta seating.

    shopping cart (1) shopping cart (7) shopping cart (6) shopping cart (4) shopping cart (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami