FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Nu Port of loading?

Utamana kapal ti Ningbo port / Shanghai Port / Guangzhou Port.

Naon MOQ anjeun?

Sadaya produk bisa dicampurkeun dina hiji wadah kalawan MOQ low 30-50pcs.Sampel tiasa ditampi.

Naon Waktos Lead?

Biasana peryogi 7-15 dinten.

Naon Sarat Pembayaran?

T/T/ serikat barat/Paypal.

Rék gawé bareng jeung urang?