Leutik mini portabel kulawarga perjalanan alat-alat imah mesin cuci lianna

Katerangan pondok:

  • Punten Catet - Mesin cuci mini dirancang pikeun hal-hal anu hipu sareng alit anu henteu tiasa nyeuseuh baju haneut sareng baju ageung.
  • Kapasitas cuci - 1.8lb / 0.8kg (kira-kira 1 jeans, 1 set baju orok, 2/3 kaos, 6 baju jero atanapi 8 kaos kaki)
  • Énergi Hemat sareng Perlindungan Lingkungan - Total kakuatan: 40w.Washer timer pikeun 10 mnt sareng konsumsi kakuatan 0.005 derajat.Low noise/Lightweight
  • Fungsi Pembersih sareng Pangeringan Otomatis Otomatis - Operasi saderhana anu ngajantenkeun baju anjeun langkung bersih tanpa résidu sareng irritants.
  • Lipat sareng Gampang Dibawa - Leutik sareng merenah, ngahémat rohangan sareng gampang dibawa. Mesin cuci tilepan kami cocog pisan pikeun perjalanan sareng perjalanan, masihan anjeun teu direncanakeun.

Mesin cuci lipat portabel

Ngabersihan baju usum panas profésional, kutang, kaos kaki, baju jero, Kaos orok, baju orok

5, 10, 15 menit beberesih bisa diatur

Ukuran narilep: 94mm * 292mm * 292mm
Ngaran produk: mesin cuci portabel

Kapasitas dipeunteun: 0.8kg

Tegangan dipeunteun: 220 – / 50Hz

kakuatan dipeunteun: 40W

min washing machine (5)


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    moyugai_01moyugai_02moyugai_03moyugai_04moyugai_05moyugai_06moyugai_07moyugai_08公司简介_01公司简介_02公司简介_03公司简介_04公司简介_05公司简介_06公司简介_07公司简介_08公司简介_09公司简介_10


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami