Taros Kami

VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD

TAROS KAMI

Punten raos gratis pikeun ngirimkeun spésifikasi anjeun sareng kami bakal ngabales anjeun gancang-gancang.Kami ngagaduhan tim rékayasa profésional pikeun nyayogikeun pikeun unggal kabutuhan detil.Sangkan anjeun bisa minuhan kahayang anjeun, mangga bener ngarasa ongkos-gratis ngahubungan kami.Anjeun tiasa ngirim email sareng nelepon kami langsung.Salaku tambahan, urang ngabagéakeun kunjungan ka pabrik urang ti sakumna dunya pikeun mikawanoh perusahaan urang anu langkung saé.

PERUSAHAAN

VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD

ALAMAT

Kamar 1606, Gedong Huading, No 2368 Kulon, Jalan Zhongshan, Kacamatan Xuhui, Shanghai Cina

E-MAIL

TELEPON

+86 13052229071

+86 13052229072

+86 15802157286

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami