Tentang Kami

voshon

Profil Perusahaan

VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD mangrupikeun perusahaan anu gaduh 16 taun pangalaman dina layanan palanggan perdagangan asing, sareng nyayogikeun dukungan téknis saatos penjualan anu saé.Produk utama kami nyaéta kulkas mini, mesin cuci mini, trolley balanja tilepan, trolley koper sareng stand railing jsb.barang ieu geus loba dipaké di wewengkon kayaning supermarket, hotél, bank, gudang, toko dahareun, rumah sakit jeung saterusna.Nepi ka ayeuna, produk urang geus hasil diékspor ka nagara Éropa, AS, nagara Wétan Tengah, Afrika, Australia jeung loba nagara jeung wewengkon séjén.

Tujuan kami nyaéta pikeun nawiskeun para klien kami produk anu pangsaéna kalayan harga anu paling kompetitif sareng jasa anu saé.Ayeuna VOSHON reueus yén urang tiasa nyayogikeun jasa ONE-STOP pikeun solusi toko ritel kalayan harga anu lumrah sareng Layanan anu saé.Kalayan VOSHON, anjeun tiasa ningkatkeun diri.Kalayan ANDA, urang tiasa nunjukkeun diri anu pangsaéna.

Saleresna upami salah sahiji barang ieu dipikaresep ku anjeun, punten wartosan kami.Kami bakal resep masihan anjeun kutipan nalika nampi spésifikasi anu lengkep.Kami ngagaduhan insinyur R&D spesialis pribadi pikeun nyumponan salah sahiji sarat, Kami ngarepkeun nampi patarosan anjeun pas sareng ngarepkeun kasempetan pikeun gawé bareng anjeun dina mangsa nu bakal datang.Wilujeng sumping di tingali dina organisasi urang.
Nalika Éta ngahasilkeun, éta ngagunakeun metodeu utama di dunya pikeun operasi anu dipercaya, harga gagalna rendah, éta cocog pikeun pilihan pembeli Jeddah.Perusahaan urang.s situated jero kota beradab nasional, lalulintas ramatloka pisan repot-gratis, kaayaan geografis jeung finansial unik.Urang ngudag hiji "jalma-berorientasi, manufaktur taliti, brainstorm, nyieun cemerlang" filosofi parusahaan.Manajemén kualitas anu saé, jasa anu saé, biaya anu murah di Jeddah mangrupikeun tempat kami di sekitar premis pesaing.Upami diperyogikeun, wilujeng sumping ngahubungi kami ku halaman wéb atanapi konsultasi telepon, kami bakal resep ngalayanan anjeun.

2457a32e

Palanggan Kami

1
2
4
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Sertipikat kami

ce1
ce2
ce3
ce4
ce5
c6
c7
c8
c9
c10

Wilujeng sumping ngahubungan kami sarta jadi cooperators langsung urang.