5 Star Hotel Supplies parabot jeung Full Set Tamu Room Disposable na lobi Supplies Hotel séjén

Katerangan pondok:

Hotel 5 Star Hotel Resort Komersial Peralatan Rumah Makan Dapur sareng Desain Gratis sareng Solusi Hiji-eureun


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang

Tempat Asalna Guangdong, Cina
Ngaran Brand voshon
Nomer modél vs-s1113
Ngaran Produk Dipaké Rumah Makan Equipment
Ukuran Ukuran Palanggan
Pamakéan Dapur komérsial
Tipe set suplai hotél
OEM Ditarima
Gaya Bisa diatur
Fitur Eco-Friendly, stocked
Kecap konci produk suplai hotél mirah, kasur hotél béntang 5, kasur hotél béntang 5
Aplikasi Restaruant / dapur / dahareun gancang

Kami nyandak ukuran dina biaya naon waé pikeun ngahontal alat-alat sareng pendekatan anu paling up-to-date.Bungkusan merek anu dicalonkeun mangrupikeun fitur anu ngabédakeun kami.Barang-barang pikeun ngajamin jasa salami mangtaun-taun parantos narik seueur palanggan.Solusina tiasa dipendakan dina desain anu langkung saé sareng rupa-rupa anu langkung saé, aranjeunna diciptakeun sacara ilmiah tina suplai atah murni.Éta sayogi dina sababaraha desain sareng spésifikasi pikeun pilihan anjeun.Jenis anu pang anyarna langkung saé tibatan anu sateuacana sareng aranjeunna populer sareng seueur prospek.
Janten solusi luhur pabrik kami, séri solusi kami parantos diuji sareng kéngingkeun sertifikasi otoritas anu ngalaman.Pikeun parameter tambahan sareng detil daptar item, mangga klik tombol pikeun kéngingkeun inpormasi tambahan.
Kami ngagaduhan tim rékayasa profésional pikeun nyayogikeun pikeun unggal kabutuhan detil.Sangkan anjeun bisa minuhan kahayang anjeun, mangga bener ngarasa ongkos-gratis ngahubungan kami.Anjeun tiasa ngirim email sareng nelepon kami langsung.Salaku tambahan, kami ngabagéakeun kunjungan ka pabrik urang ti sakumna dunya pikeun mikawanoh perusahaan urang anu langkung saé.nd dagangan.Dina perdagangan urang jeung padagang sababaraha nagara, urang mindeng taat kana prinsip sarua jeung kaunggulan silih.Éta harepan urang pikeun pasar, ku usaha babarengan, duanana dagang jeung silaturahim pikeun kapentingan silih urang.Urang kasampak maju ka meunang inquiries Anjeun.

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan:Bungkusan kantong gelembung

Palabuhan:SHANGHAI

Conto Gambar:

Rincian produk

Barang Hotél porsi karanjang
Bahan Logam / Kai
Karakter Desain nurutkeun sarat klien urang kayaning bentuk anyar, bahan, warna, ukuran, percetakan, bungkusan jeung saterusna
Tipe Perabot hotél
Ukuran (L * W * H) Disaluyukeun
Aplikasi hotél & réstoran
Bungkusan Dipak kalawan pilem gelembung, 5-lapisan Karton / kertas kraft, pigura kai
Waktos prosés 5 poé gawé pikeun sampel; 20 poé gawé pikeun produksi masal
Kauntungannana Sadaya produk tiasa nyampur wadahna kalayan MOQ30-50 PCS anu rendah
Kaca utama https://voshon.en.alibaba.com/

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk