LAYANAN KAMI

tampilan sampel produk

Tentang Kami

  • aboutus
  • about (2)
  • about (1)

VOSHON INTERNATIONAL COMPANY LTD Perusahaan kami kalayan 16 taun pangalaman dina layanan palanggan perdagangan asing, sareng nyayogikeun dukungan téknis saatos penjualan anu saé.Produk utama urang téh shelf.shopping trolley, bagasi trolley, railing stand, runtah bin jeung hotél séjén & parabot jasa.Loba barang ieu geus loba dipaké di wewengkon kayaning supermarket, hotél, bank, gudang, stores.hospital dahareun jeung saterusna. Nepi ka ayeuna, ourproducts geus hasil diékspor ka nagara Éropa, AS, nagara Wétan Tengah, Afrika, Australia. sarta loba nagara jeung wewengkon séjén

Naha milih kami

  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner